Някой ден
ще бъда птица,
която с песента си
синевата ще оглася,
от лъчите слънчеви
венци ще вие
и в поточета планински
ще ги пуска.
А вечер,
сребрееща от лунната усмивка,
със звездите
мисли тихо ще разменя,
на паяжинни нишки
мечтите си ще ниже
и на зазоряване
върху цветята ще ги пръска.
Ще бъда
някой ден.
Сега...
сега съм само капка,
с мисъл,
проправяща си бавно път
към теб.
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados