В пусти улици,
по които не са окачани
цветните коледни лампички,
зад кордона
от пеещи в хор светофари,
диссинхронно - зелено-червено,
под навеса на зимата,
подминават лениви таксита
и забързани мокри снежинки.
Чакам някой елен
със червени рога или нос
във посока към метростанция "Коледа".
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados
диссихронно или диссинхронно?"
... или АЗсиКхронно???
Ставаш смешна, ама нали това искаш
Hektor Hektor???
Сори за женския род...