Колко трудно е да замълчиш,
когато думите напират в теб.
И колко сили трябват,
за да можеш да ги спреш.
Истината дълго не остава скрита.
В миг тя със слънцето изгрява
и само който иска може да я види.
А думите със прилива разбиват се в брега
и само който иска може да ги чуе.
Всичко трае само миг. Като в сън...
И само който иска може да си спомни.
© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados