Миг
Скачат мислите тук и там.
Пърхат като пеперуда!
Падат малки пухчета от крила!
Златист прашец, изронен
от нежната окраска -
е следа върху бялата стена!
Напомняща за теб и нежните слова!
Скачат мислите!
Няма връщане!
Миг от радост беше!
Като гарга грача за това сега!
© Мина Конарова Todos los derechos reservados