Миг колебание...
Когато моят огнен лъч блести,
посоката е ясно очертана.
Но в миг, когато буря връхлети
оплитам се и губя в урагана.
И ничия съм, даже не боли...
а само трънчета от храсталака
напомнят ми, че жива съм - нали...
щом "ИСКАМ"
и кръвта ми тихо още капе?!
© Камелия Todos los derechos reservados