Усмихваш се, очи притворил -
ръката ми е в твоята ръка...
В душите ни е цветна пролет
и чувствата ни буйна са река -
преливащи от щедра обич,
събрали двама във една съдба.
Мигът-реалност е извечен,
а вчера с утре сливат се в сега.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados