От Burn_Alive (Александър) и MrN (Ивелина)
Дори да ме убиваш,
угасвайки, аз пак
и пак "Обичам те..."
ще шепна тихо...
* * *
Какво, ако се возиш
към движението с гръб,
нали си горд с това,
което си постигнал?!
* * *
Защо ли от смъртта
да се боя, забравата
следите ми от пътя
бавно щом прикрива?...
* * *
Оттук (избирай)
почват три пътеки -
към дъното, върха
и без(раз)личието...
© Александър Todos los derechos reservados