2 jun 2007, 22:34

Мили 

  Poesía
559 0 0
Нямам вече сили.
Прости ми, мили!
Пак лицето изгарят
нежните сълзи.
Пак в мене се повтарят
изминалите дни.
Твоето име повтарям.
Горя. По тебе изгарям.
Изгаряш ме на клада.
Изгаряш ме и боли.
Измъчено, сърцето ми страда.
Стара рана кърви.
Спирам вече.
Ще те гледам само отдалече.
Знам, за тебе ще тъжа,
но не мога повече да продължа.
Гори в огъня и лъжата.
Спират от болка мигом сърцата.
Време за „Сбогом" дойде.
Ще ми липсваш, момче.
Но ти назад не се обръщай!
Повече не ме прегръщай!

© Емануела Кацарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??