10 feb 2011, 16:24

Мили Слънчо 

  Poesía » Para niños
1706 0 16



Мили Слънчо,

усмихни се,

стига зад облаци се кри!

Баба Зима измори се

и вече трябва да поспи.

 

Хайде, Слънчо,

покажи се,

Пролетта с лъчите си хвани,

закичи с цветя косите ù

и при нас я доведи.

 

 


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??