Усмихни се! Животът започва
всеки ден щом отвориш очи.
Божи дар си и със Святото слово
изстриваш много горчиви сълзи!
Усмихни се! Не искам тъгата,
дето скриваш от целия свят
да отваря рани в душата!
Всъщност ти си на обич богат!
Ти си моето всичко! За тебе
бих пребродила целия свят,
за да бъдеш отново потребен
и на много усмивки богат!
Мило, мое момче във очите
само с тебе се раждат звезди
и се сбъдват отново мечтите
и животът по-малко горчи!
© Милена Минчева Todos los derechos reservados