Милувка
На мама
Ела в съня ми
и ме погали
така,че да усетя
колко ме обичаш.
След туй полека
си тръгни…
А аз ще се пробудя,
в сълзи обляна,
но щастлива -
дойде в съня ми
мама
и ме помилва.
07.11.2009
© Павлина Илиева Todos los derechos reservados