Сърце, пролетѐй,
небеса разтуптявай
и о̀бично пей!
Сърце, пролетѝ,
небеса приземявай
и БЛАГОвестѝ!
.........................................
Сърце, пролетта
чрез туптежа ти блика
и милва света!
© Стоян Минев Todos los derechos reservados