Миналото е разкрита карта,
а бъдещето нещо неизвестно.
Казват, че това била съдбата
и да я следваш е неизбежно.
Само дето аз не вярвам,
че живота си не можеш в ръце да държиш.
Да следвам предначертани пътища избягва.
Действай, за да можеш кармата да удържиш...
© Лекса Джорджис Todos los derechos reservados