Там, някъде из между другите треви,
потръпващи от вятъра, е скрита детелина...
И търсиш я с Надежда за сбъдване на твоите мечти
без да разбираш, че ти си Властелинът
и държиш възможността със мисълта
да промениш Съдбата си!
© Ирен Todos los derechos reservados