"Да не бъда опозиция -
туй е моята позиция.
Идеали, вярност - туй е кьорфишек,
ще си живея и аз като човек!
Че топличко ми е на тоя стол
и ползата за мен е бол."
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1536221
© Георги Todos los derechos reservados