Минути за „РЕКЛАМА”
НЕ се посвещава на:
Сух Шпек „ПерелиК”,
и други колбаси, произведени по запазена(та) технология
(БДС EN ???)
***
„Урина”, „пълнозърнест”, „пълносеменно” –
Простата, хляб, дете
... и е съвременно.
(По вестниците пише! - Аз чета!)
Саламът също има краища два! –
И как да различиш къде e скрита мършата?!
С еднакъв апетит (подправена ли е) поглъщаш я!
- О, Санчо, а къде е свободата?
- В промоция: Велико нещо е лъжата!
*** (Освен това сам астронавт!)
© Милена Николова Todos los derechos reservados