МИНЬОНЧЕТА
***
Чашата ми с вино не доливай.
Допълни я с твоята душа...
Ела при мен и не унивай,
с жар от устни ще те утеша!
***
Искам с теб да си говорим.
В дланите си длани да държим.
За чувствата си не да спорим.
В нежност от милувки да горим.
***
Колко ми липсваш в ранни зори
с душа неразсънена още дори,
с негата на тръпнещо тяло в съня,
с милувката нежна за радост в деня!
© АНГЕЛ САВОВ Todos los derechos reservados