МИР
Обявете война на терора,
прегърнете земната шир!
Да засеем любов, добри хора,
за да жънем винаги мир.
Обявете война на войната!
Нека гълъб в небето гребе...
Ако днес не погребем
враждата,
утре тя нас ще погребе!
© Теодор Шамлиев Todos los derechos reservados
Но самата идея за стиха... невероятно.
Малко хора останаха да се борят за мир, поздрав!