26 oct 2017, 20:38

Мир и любов 

  Poesía » De amor
462 0 0

Има ли кой да ми каже,

че в живота му трудности няма.

Има ли кой да ми каже,

че в живота му няма съдба.

 

Има ли кой да ми каже,

че няма нищо, което да го сломи.

има ли кой да ми каже,

че никога душата му не го боли.

 

Всички трябва да знаем,

че няма лесно в този живот.

Всеки има трудности,

но никога само мир и любов.

 

Всеки си има съдба,

която му праща трудност след трудност.

Всеки има душа,

която боли го  след всяка глупост.

 

И просто трябва да знаем,

че макар с трудности нашия живот,

някой ден съдбата ще прати,

на всекиго мир и любов!

© Атанас Дизов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??