Глава пред трудности не скланям!
Пред невъзможности се извисявам.
По мъжки втурвам се в борбите,
дерзая, обичам, горя заради мечтите.
Душата ми бунтар е,
но сърцето ми - клошар.
Единият надежди безумни ражда,
поднася ги като на човек в жажда.
Моли се, крещи и вика,
че таз борба е тъй велика.
Другият, горкият, радва се и пърха
как този път той живота ще обърка.
Но криви ще му излезнат сметките,
само миражи са му туй пред очите!
16.01.2017г.
© Гюлджан Джебирова Todos los derechos reservados