Искаш ли да поиграем?
Чичо Доктор ще си ти.
Аз при теб ще дойда "болна" -
с нарисувани сълзи;
артистично ще покашлям,
дваж ще кихна, няма как!
Строго ти ще ме погледнеш,
секси метнал крак връз крак;
към кушетката ще кимнеш:
- Съблечи се и легни!
- Докторе, ма аз, такова,
само гърло ме боли!
И кокетно ще примигам,
кат' прищипана мома.
Само градус да не вдигна,
че шегата си ù шега,
но добрият доктор знае -
най-коварният "бацил",
с пандемична заболяемост,
е да пръсне сексапил.
Симптоматиката - страшна:
шум в ушите, жар в гръдта
в топла "пот" обливат гащите.
А ваксината - една!
Май идеята да поиграем
се оказа недобра!
С този басов глас омаен
ще ме вкараш във беля!
Ама щом сме я фанали,
да я свършваме докрай!
Пълен преглед, то се знае,
плюс лечение. Дерзай!
© Таня Донова Todos los derechos reservados
Наде,