3 feb 2011, 17:16

Мис Убийство 

  Poesía » De amor
606 0 1

 

 

 

 

Ще направя най-ужасното нещо в живота си...
Ще раня и забравя.
Ще съжаля и продължа.
Ще съществувам, без да живея...
Ще желая и кoпнея това, което с теб никога не ще изживея.

И аз....
Слабостта си в оръжие превръщам и ада в деня си пак връщам.
Тогава теб ще те боли, а душата ми ще прокърви...
Ще режа парче по парче... а насладата в мен ще расте.
Кога убийството в любов се превърна?
И Кой от сърцето ми ножа изтръгна?!
Но аз...
Не прощавам, нито съжалявам.
Нежността и романтиката отдавна подминавам.
Леко болно и някак неволно тръпката вляво расте -
докато гледам как стенеш като малко  дете.
По ръцете ми кръв се стича - и страшно ме увлича...
Демоните в мен Крещят, 
а човешкото едвам шепти...
Кое ли ще победи?....

 

© ПЛЛ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разбира се, че човешкото трябва да победи...А в мислите си човек може да прави каквото иска... без ограничения...всичко.
Propuestas
: ??:??