Когато идваш с мисия на Земята,
бъди добър и талантлив артист,
във нова роля въплъти се,
и забавлявай се, във всеки миг.
Играй и беден, и богат,
бъди и умен, и глупак,
прави добро, поръчвай зло
и знай, че сцената е всеки път урок.
Стреми се винаги към добротата,
дори да си дошъл, да бъдеш лош,
отивай винаги към светлината,
увеличавай си Божествената мощ.
А, когато ролята изпълниш,
при твоя Бог се възнеси,
и там си програмирай нова роля,
когато на Земята, отново се завърнеш ти.
© Неземна Todos los derechos reservados