30 dic 2007, 11:23

Мисли... 

  Poesía » Filosófica
818 0 14
           Мисли...

Приседнала тихо...
До вратата на Рая,
виждам себе си в мрака...
Драскам в нощта с парче тебешир.
Драскам по вятъра...
По лицето ми топли отблясъци...
Отлитат в мрака студени сълзи...
На поглед от рая...
Невидим за живите...
Аз съм тяло с много очи...
Късчета блясък.
Лъчезарни усмивки.
В ръката букет,
от шарени мисли...
Сама... Но усмихната!

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??