Имам време за размисъл...
Много мисли горчиви...
Нямам време за казване –
препускат в душата ми диво.
Напират, прескачат се спомени
и после мътилка остава...
Думите спират се неотронени,
но мисълта продължава...
© Илзе Енчева Todos los derechos reservados