Дали ще дойде любовта
когато срещата е... евтина
дори в китайско ресторантче?
Дали ще ме намери Тя?
- сред найковете
и Версаче?
Дали ще ме открие скрит
във ъгъла кат`... неудачник?
Дали ще ме открие сред бохемите?
Или просто ще ме пренебрегне?
Дали сърцето ще усети?
Или ще гледа кича на... фалшивите?
Ще стоя!
Ще чакам!
Нима пък имам друг избор?
© Христо Манчев Todos los derechos reservados