4 dic 2006, 19:41

Мисля за теб,търся теб,искам теб 

  Poesía
4170 0 2
Търся те с поглед в тъмната стая. Мисля за тебе, не мога да спра... Колко далеч си не искам да зная. От очите ми капят сълза след сълза. Искам да чувствам ръцете ти топли, целувките страстни на твойта уста. Искам да чувам любовните вопли със нежност, които пронизват нощта. Нека да бъдем завинаги двама! Нека вървим ръка за ръка... и да знаем, че на света сила няма да раздели душите ни, сляти в една!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??