12 sept 2008, 21:20

Miss Celie's Blues 

  Poesía » Versos blancos
435 0 4

не повече систър

Бог има да ти каже нещо

Силия пее

всяка нощ на незабравките

нацъфтели по бордюра

бърше носа си с опакото на ръката

и си слага несъществуваща шапка с пера

на сцената до рояла

стиска зъби

до забрава

докато изсъхне изпраният живот

на ръждясалата тел

докато залезе слънцето

потекло по вените

непредсказано някак си

в червени пайети

и вкус на горчив шоколад

колкото да подпали свещите

около леглото самота

не повече систър

от две минути и половина

Бог винаги има какво да ти каже

помни си името

Силия

и пей

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • А ние ще слушаме! Поздрави!
  • Хайде, дай тон...

    / оправи иСЗъхне/
  • повече от много
    много повече

    целувам те
    мац*
  • БОГ ИМА И АЗ! ПОМНИ СИ ИМЕТО ,МЕЧТИТЕ ,ОТИДИ И ГО ВЗЕМИ ,ОНОВА ЗАБРАВЕНО,СКРИТО ДЪЛБОКО ЧУВСТВО !!!ХВАНИ ПОСЛЕДНИЯ ПОРИВ НА ВЯТЪРА ,КОЙТО ПЪТУВА ОТДАВНА !!!ПЕЙ.............
Propuestas
: ??:??