Аз не съм ти враг,
за да ме затваряш в саркофаг.
Душата ми гори от истините грозни!
Комбинация от сън и екшън
като зла орисия
чезнеш в самотия.
Мълчи вековно твоето сърце
от изгорелите по теб ръце!
Изкушаваш като нерешено уравнение
и заблуждаваш с поведение.
Съдиш и обвиняваш,
но сякаш от себе си бягаш.
Олицетворение на злото
ти играеш си с доброто!
Влизаш в постоянни роли,
за да ограбваш човеците погрешни.
Знай едно,
че както слънцето и луната са единствени,
любовта е най-чиста и
уникална на света
когато е в две тела!
Уликите разгадала
аз ще те скрия във Валхала.
© Теодора Желева Todos los derechos reservados