/посвещавам на Маргарита Панайотова-Испания/
Такава слънчева, чаровна.
Тъй позитивна и шикозна.
Видях я в ден на Тианде.
Повиках я и тя дойде.
Марго, приятно ми е много.
Аз Ваня съм, представих се отново.
И снимка искам, много, много...
Усмихна се и каза ми:Готово!
Аз знаех, че си тъй различна.
Мистична, фантастична, енергична.
С прегръдка чакрите отвори.
Светът за тебе заговори..
Заразна е усмивката ù, хора.
Душите ни зарежда без умора.
Щастлива съм, че я познавам.
Мъже, такваз жена ви пожелавам!
22.12.2015г.
©shon
© Упорита Добродушкова Todos los derechos reservados