Мистично
Аз ще се слея с пурпурния цвят
мистично отразил се в луната
за да обгърна този малък свят
с приказен нюанс на светлината
и да изпълна този тъжен мрак
със светъл лъч,прорязващ тъмнината,
тъй както фара на пристигащ влак ...
© Зорница Цветкова Todos los derechos reservados