20 abr 2010, 19:52

Мисъл 

  Poesía » Otra
947 0 3

 

 

През вечерите дълги и мъгливи,

когато търся пътя си напред,

аз в тъмното се взирам мълчаливо

и ме докосва мисълта за теб.

 

Затварям погледа си и пътувам,

без думи, само с чувство и сърце.

Сред милионите космични звуци

усещам те със слух, очи, ръце.

 

В най-тихата си мисъл тихо стъпвам,

а нишката ù ме държи във плен.

Безмълвна, аз те вкусвам и прегръщам.

И знам, че също мислиш си за мен.

 

 

 

© Елена Желева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??