Записал тази мисъл за самотата.
Дали от липсата на чувства,
или от чувството на липса.
Писна ми да гледам празнотата
на черупката, с куха обвивка,
пред света с нарисуваната
детска усмивка от четка фалшива.
С очи уморени от твърде взиране
в дълбокото, в тъмното,
с цел разкриване на дъното
на мистичната истинност.
© Todos los derechos reservados