Понякога съм с тебе…
Понякога - сама…
Понякога политам смело…
Понякога вървя…
Понякога съм крехка и ранима.
Понякога съм меч и боздуган…
Понякога - притихнала река,
скрила в пазвата си ураган…
Понякога обяздвам ветрове…
Понякога - пълзя…
…разбирам…
Истина е този мит…
С тебе аз съм
Ева...
А без теб -
Лилит…
© Ангелина Стойчева Todos los derechos reservados