Хората ли? Сган нечистоплътна!
Утайка. Нищо с мания за величие.
Душата ли? Една измислица безплътна.
Любов? Синоним на двуличие!
Сърце? Парче месо превърнато във мит!
А мозъкът защо ни е, не знам.
Човекът е поредният обречен вид
по-мъртъв... от реброто на Адам...
09.07.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados