Млад съм още, толкова млад,
ала бързо остарях,
душата ми разяжда глад,
да вървя, а пътят извървях.
В безпътните си дни,
затворен ден след ден,
нощ, ела до мен легни,
че аз съм вече уморен.
Млад съм още, толкова млад,
ала бързо остарях,
аз съм с горести богат
и дни, които пропилях!
© Todos los derechos reservados