16 ene 2007, 22:32

много ли исках 

  Poesía
1029 0 3
Сълзите ти са изкуствени, фалшиви,
няма с тях да ме спреш.
Очите ти - тъжни са,
но така няма да ме размекнеш.
Аз някога исках само любов,
но получих отново лъжи.
Аз исках само да ме обичаш.
Аз исках само да си мой.
Кажи ми много ли исках...
Устните ти шептят думи огромни
"спри, обичам те".
Нима ти знаеш какво е любов?
Не, ти не знаеш какво е да обичаш.
Ти не знаеш какво е сълзи,
болка в гърдите...
Само с "обичам те"
няма да ме върнеш.
Нужни са дела за разплата,
нужно е време за това, което ми причини.
Ти направи много,
за да си тръгвам днес.
Ти направи много
и ме пропъди от теб.
Унищожи и разплака дори душата ми.
Не ме моли за прошка,
нито за любов.
Късно е вече за всичко,
щом сърцето  мое кърви.

© Бени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Диди, щом някой е накарал сърцето ти да кърви, късно е за всичко свързано с този човек.
  • Много хубав стих, Бени!!! Поздрави!!!
  • "Късно е вече за всичко,
    щом сърцето мое кърви."

    Никога за нищо не е късно Бени!Поздрави!
Propuestas
: ??:??