Много ли струва?
Много ли струва, кажи, една нежна дума?!
Радост в нечий очи... после обич безумна.
Много думи да кажеш можеш със обич
и след тях ще изчезне всяка страшна тревога.
Знаеш, кратък е пътят до ранено сърце...
Щом говориш със обич - в тебе обич расте.
И е светло, и чисто в твойта млада душа,
щом в добро ти превръщаш лошото на Света...
Нищо не струва една нежна дума... следва щастие... после обич безумна...
© Димена Todos los derechos reservados