и
били мнозина
„съкратени“ - сиреч - уволнени -
чрез демократични евроатлантически промени
..................................................................................
и
били мнозина
„съкратени“ - сиреч - уволнени -
от демократични евроатлантически хиени
© Стоян Минев Todos los derechos reservados