Мое море
Море синьо и потайно,
море дълбоко и безкрайно,
за мен ти си небосвод,
път към новия, щастлив живот.
Ти извор си на моето творение,
ти си моето дълбоко вдъхновение,
ти бликаш от любов безкрайна,
в живота светлина си ти сияйна.
© Петя Белчева Todos los derechos reservados