Мое мъничко малко дете...
Ти - красиво малко дете,
в очите ти слънца се гонят.
Усмивка грее на моето лице,
щом мога твоите ръчички да докосна.
Малките очички пак ме гледат -
хиляди въпроси в тях чета.
Мъничък си още - не разбираш.
Изчакай да пораснеш - и всичко сам ще знаеш.
Мое мъничко сладко момче.
Постой! Не бързай да порастваш.
Има толкова много неща,
на които все още трябва да се радваш.
Бъди безгрижен - окрилен.
На щастие с Живота поиграйте!
Не се предавай! Никога! Недей!
С усмивка всичко ти посрещай!
Катя Михайлова
© Катя Михайлова Todos los derechos reservados
На щастие с Живота поиграйте!
Не се предавай! Никога! Недей!
С усмивка всичко ти посреща
Прекрасно!Майката винаги мисли най-доброто за детето си!
Поздрав!