Към теб вървя, но не достигам.
Хем те виждам, а си тъй далеч.
Чакам те, дори не мигам.
Без теб в душата ми е сеч.
През ледени води за теб преминах.
Пустини десет прекосих.
За теб не спях, за теб умирах.
Търсех те, но пак не те открих.
По грешен път навярно тръгнах.
Или пък зад мене все стоиш.
Щастие кажи ми, аз ли те изтръгнах?
Дано тогава някой ден да ми простиш.
© Виолета Todos los derechos reservados