Моето прозорче и ухо
Моето прозорче е тишината и ухо ,
за да чуя болката, която
се крие във всяко отронено листо,
и в малко църкащо птиче в гнездо!
Обичам воалената лекота на тишината!
Която тихо влиза плахо,
дори през затворена врата.
За да мога да я чуя като ехо!
(Винаги когато съм сама).
Да ù разкажа колко ме боли
за всички страдащи, живели
Безшумно души!
**************************************
© Мина Конарова Todos los derechos reservados