Не винаги сърцето чувства всичко.
Понякога замира в страшен студ!
Очите ми говорят вместо него…
И няма фалш. Доброто не боли…
Раздаваш го! Но иска ли го някой?
Дали ще се поспре дори за миг?
Раздавай смело! И не чакай
Да върне някой твоите мечти.
Сърцето, казват, чувства всичко.
Но не и моето сърце.
Заключено стои. Самичко!
Аз скрих го в твоите ръце.
Ръцете лъжат. Те докосват.
Фалшиво, страстно, без вина!
Пожарът, който ще запалят,
не е пожарът, който искам аз!
Пожарът искам да е във сърцето!
Не в тялото и не за миг.
Да спре той времето, в което,
Ще бъда с теб, а всъщност с друг.
© Аlter Ego Todos los derechos reservados