1 may 2007, 10:44

Моето сърце 

  Poesía
696 0 2
Свикнала съм да раздавам
по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам
и после го събирам на парченца.
Не ми е тежка тази теорема,
че всеки обич иска да си вземе,
а ми е тежко,че всеки алчно взима,
а после нищичко не ще да ми даде...

© Яничка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??