16 may 2018, 23:09

Моето тяло 

  Poesía » Filosófica
609 0 0

МОЕТО ТЯЛО

 

Стреснах се от новината,

подкосиха ми се краката,

кожата си раздирах...

и се появи, моето тяло,

както Бог го е създало.

 

Ето, виждам си сърцето,

милото, което

с пулсирането

ми говори.

 

А аз само му кимам,

в ритъм

и се съгласявам,

че му е тежко и кърви,

когато на мен не ми върви...

 

Заслужавам порицание,

но си давам обещание

и се вричам,

че ще го обичам!

 

© Мариана Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??