Мога да те чакам, запомни.
Мога да обичам и със сълзи на очи.
Мога да съм силна,
нежна, откровена.
Мога да чакам любовта ти -
толкова ми е потребна.
Мога, наистина,
ще чакам, помни.
Знам - все някой
някога ще ме спаси.
Но иска ми се
този някой да си ти.
Не карай повече душата ми
от мъка да кърви.
Ела и ме спаси.
Изтрий горчивите,
болезнени сълзи.
Сърцето ми отдавна
все за теб тупти.
Мога да чакам цял живот, разбери.
И все тъй силно ще те обичам,
колкото и силно да боли.
Ще те обичам,
ще те обичам, помни!
Ала ти мен?
Ще обикнеш ли някога, кажи?
2007
© Радена Todos los derechos reservados