МОИТЕ ЗВЕЗДИ
Бог чува нашите молби -
след изпитания ни праща светли дни.
С три ангелчета ме благослови -
син, внук и внучка - моите звезди.
За да ми сочат вярната пътека...
Какво му трябва още на човека?
Да се изправям и да продължавам,
да давам обич и да получавам.
Да ме подкрепят детските очи
във трудните житейски изпитни.
Син, внук и внучка. Ангелски звезди.
Обичам ги. Осмислят мойте дни.
Макар да знам - ще дойде зима бяла,
не съм готова още за раздяла...
© Лилия Велчева Todos los derechos reservados