Мой… а?
(Приятелските "Искам" 2)
Този текст е опериран от емоция.
Като неговия създател.
Сълзите ми днес са на промоция,
с жокер „Обади се на приятел”.
Изкривена натопорченост.
Това е.
На туй му викам база за сравнение:
приятелството борч е.
То се знае —
права за пропуск
във местоимения.
А той дори е плосък.
Изначално.
И текстът. И сюжетът.
Просто всичко.
Да вярваш във безкрайното?
Фатално
те срива на хриптящи хлипо-срички.
Докато се обърнеш да му кажеш:
„Приятелю, как толкоз те обичам!!!”
Светът ти във сълза ще се размаже…
…
Отново заради момиче.
--
31.01.2012
© Тома Кашмирски Todos los derechos reservados