7 oct 2017, 11:22

Мой човек 

  Poesía
457 1 2

Всички знаят за нея -
мафията в страната.
Колко години живеем
с тази тема позната?


Тя не е "Коза Ностра",
позната от предния век.
Нейното име е просто,
нарича се "Мой човек".


Действа на всички етажи.
Силна, та даже и дрънка.
Може ли някой да каже,
че му е сторила спънка?


Всеки е ползвал услуга
и е замесен в афера.
Няма мафия друга
дето с таз да се мери.


Родна мафия, наша
нека да си я тачим!
Имам важна задача:
"Мой човек" търся значи.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??